Dia Mundial de la Salut Mental

Avui és el Dia Mundial de la Salut Mental

El paper del psicòleg en salut mental és, obviament, molt important i sembla que cada cop més. Gràcies al menyspreu a què la psicologia ha estat sotmesa, els estudis científics han anat creixent. A més a més, les evidències empíriques demostren que tractaments psicològics obtenen iguals o millors resultats terapèutics que la farmacoteràpia i fan que la figura de psicòleg en patologies clàssicament mèdiques com l’esquizofrènia sigui cada vegada més important.

Aquí us deixem un link que reflexa aquest augment de la importància del psicòleg. Esperem que us agradi!!!

http://www.infocop.es/view_article.asp?id=5293&cat=44

D’altra banda, us informem que demà, a Igualada, es celebra el Dia Mundial de la Salut Mental a partir de la trobada festiva que organitzar “Salut Mental Catalunya” per a apropar les diferents realitats personals a la resta de la societat.

http://www.salutmental.org/que-fem/sensibilitzacio-social/sensibilitzacio-federacio-smc/dia-mundial-salut-mental/dia-mundial-de-la-salut-mental-igualada-2014/programa-igualada-2014/