#dónalacara

el

Coneixeu la campanya No facis com si res, #dónalacara? Intenta posar en evidència el tabú social que hi ha respecte als problemes de salut mental.

No ens hem de sentir avergonyits per patir algún problema d’aquest tipus. Pensem-hi… Us costa dormir quan teniu un problema? Esteu desmotivats, irritables, tristos quan hi ha un canvi brusc i sobtat en les vostres vides? Les vostres emocions modifiquen els vostres pensaments? Us esforceu per canviar part de la vostra conducta que no us agrada? Canvieu d’opinió en funció del vostre humor?

Deixem enrera allò d’ “estar boig“… Tothom tenim problemes de salut mental, així com problemes econòmics, problemes de salut física, problemes amb la famíliaNi vergonya d’un mateix, ni vergonya aliena.

#dónalacara i participa en la campanya! Nosaltres ho farem!!!

http://obertament.org/ca/informat/com-puc-participar-a-la-campanya-donalacara

dona la cara