Jon Kabat-Zinn

el

Coneixeu al Dr. Jon Kabat-Zinn? I si us diem… mindfulness?

El Dr. Kabat-Zinn és una de les persones més importants en el món del Mindfulness dins de la societat occidental.

Ha escrit nombrosos llibres i enregistrat meditacions guiades, a més de tractar a pacients des d’aquesta perspectiva i la creació de la Clínica de Reducció de l’estrès basada en el Mindfulness, a la Universitat de Massachusetts.

Feu un cop d’ull a aquesta pàgina web i veureu quantes coses interessants hi ha!

This website is the official outlet for three series of guided mindfulness meditation practices, Series 1, Series 2, and Series 3 developed and voiced by Dr. Jon Kabat-Zinn. Dr. Kabat-Zinn is internationally known as a meditation teacher, author, researcher, and clinician in the fields of mind/body medicine, integrative medicine, lifestyle change, and self-healing. He is the founder of mindfulness-based stress reduction (MBSR) and an expert in stress reduction, relaxation, and the applications of mindfulness meditation in everyday living to optimize one's capacity to face stress, pain, and illness across the lifespan. MBSR programs are now offered in over 720 medical centers, hospitals, and clinics around the world.