Marina López Ruiz

 FORMACIÓ ACADÈMICA

Llicenciatura en Psicologia. Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) (2003-2008). Beca ERASMUS amb estància a la Universitá degli Studi di Padova (Italia).

Màster de Medicina Conductual i Psicologia Clínica. Universitat Autònoma de Barcelona (UAB)  (2009-2011) amb més de 1600 hores de pràctiques clíniques en els 2 anys de durada.

Màster Oficial d’Investigació en Psicologia de la Salut. Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) (2011-2012).

Postgrau en Neuropsicologia Clínica. Institut Superior d’Estudis Psicològics (ISEP) (2013-2014).

CURSOS, SEMINARIS, CONGRESSOS i PUBLICACIONS

Assistència al “V Congreso Internacional y X Nacional de Psicología Clínica” a Santander (2012) i participació mitjançant la comunicació escrita (pòster) “Relación entre la Alianza terapéutica y las Dimensiones de personalidad según la teoría de Cloninger”.

Comunicació oral “Homosexualitat. Més enllá de la identitat sexual” en el “VII Congrés de la Societat Catalano-Balear de Psciologia”. Barcelona (2013) .

Ponència “Alianza terapéutica, sintomatología y personalidad según la teoría de Cloninger: estudio preliminar” en la “XXVIII Jornada de Teràpia del Comportament i Medicina Conductual en la Pràctica Clínica”. Barcelona (2013).

Ponència “Intervenció cognitiva, emocional i funcional en deèencies” en el “IX Congreso de la Societat Catalano-Balear de Psicologia”. Maó (2014).

Comunicació escrita “Características de las conductas repetitivas relacionadas con el Trastorno Obsesivo Compulsivo o el Trastorno del Espectro Obsesivo Compulsivo en personas con Síndrome de Prader Willi” en el “IX Congreso de la Societat Catalano-Balear de Psicologia”. Maó (2014).

Premi al millor pòster. Alianza terapéutica, sintomatología y personalidad según la teoría de Cloninger: estudio preliminar (2014). López-Ruiz M, Deus J. Cuadernos de Medicina Psicosomática y Psiquiatría de Enlace.

Cloninges’s psychobiological model of personality and psychological distress in fibromyalgia (2014). Garcia-Fontanals A, García-Blanco S, Portell M, Pujol J, Poca-Dias, V, García-Fructuoso F, López-Ruiz M, Gutiérrez-Rosado T, Gomà-i-Freixanet M, Deus J. International Journal of Rheumatic Diseases.

EXPERIÈNCIA PROFESSIONAL

2007-2008. Centre neuropsiquiàtric Sagrat Cor (Centre de Salut Mental d’Adults) de Martorell. Practicum de Psicologia. 2009-actualitat. Assistència domiciliària. Psicòloga d’adults de formació clínica.

2012-actualitat. Vocal de la Societat Catalano-Balear de Psicologia.

2013-2015. Investigadora col·laboradora del Servei de Recerca en Ressonància magnètica de l’Hospital del Mar de Barcelona.

2015-actualitat. Responsable de Recerca Clínica en artrosi a l’Hospital del Mar de Barcelona.